Reparatie en bescherming van stof

Niks zo ontsierend in het interieur van uw auto als kleine gaatjes en beschadigingen in de stof van stoelen, hemel en andere bekleding. Wij reinigen de stoffen oppervlakken van uw auto, controleren deze zorgvuldig en voeren waar nodig reparaties uit. Daarnaast kunnen we een beschermlaag op de stoffen oppervlakken van uw auto aanbrengen, waardoor vocht en vuil geen kans krijgen om door te dringen in de stof.

Reparatie van dashboard en velgen

Schoonheid zit ook in kleine dingen en ook die zijn bepalend voor het uiterlijk van een auto. Daarom herstellen wij ook kleine en grote beschadigingen aan het dashboard, zodat de auto er vanbinnen als nieuw uit blijft zien. Het dashboard wordt verder behandeld met een voedend middel en krijgt een beschermende laag, zodat verdere ontsieringen geen kans krijgen.
De velgen worden vakkundig gereinigd en krassen en andere ontsieringen worden hersteld. Vervolgens kunnen de velgen ook worden verzegeld.

Reparatie en bescherming van leer

Een leren auto-interieur is prachtig, maar vergt wel veel onderhoud. Tijdens onze leerbehandelingen werken wij in meerdere stappen. We reinigen de leren oppervlakken met een speciale leerreiniger en inspecteren het leer op beschadigingen en slijtageplekken. Indien nodig voeren wij reparaties aan het leer uit. Vervolgens brengen wij een verzorgingsproduct aan om het leer te voeden en mooi soepel te houden. Als laatste stap brengen we een sealer aan, waarmee we een beschermlaagje op het leer aanbrengen, waardoor het goed beschermd is tegen vocht en vuil, krassen en verkleuringen door bijvoorbeeld jeans.

Back to top