Verzegeling van lak en velgen

Elke dag weer rijdt u met uw auto door weer en wind. Zure regen, uv-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de kwaliteit van de lak achteruitgaat. Tijdens verzegeling wordt een beschermlaag op de lak aangebracht, die er langdurig voor zorgt dat de kleur niet vervaagt en de glans behouden blijft.

Velgen zijn gebaat bij eenzelfde behandeling. Tijdens het rijden, hecht remstof zich aan de velgen. Remstof kan zich na verloop van tijd invreten in de velgen. Verzegeling van de velgen zorgt ervoor dat remstof zich niet zo makkelijk aan de velgen kan hechten.

Uw auto is langdurig beschermd en daarnaast makkelijker te reinigen, doordat vuil geen kans krijgt zich te hechten aan lak en velgen.

Reiniging en verzegeling van vouwdaken

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging en het onderhoud van zowel vinyl als stoffen vouwdaken. Wij reinigen het dak en impregneren het vervolgens, waardoor het langdurig beschermd is tegen vocht en vuil. Ook behandelen wij uw vinyl achterruiten. Deze ruiten zijn erg krasgevoelig en kunnen na verloop van tijd dof en geel worden. We reinigen de ruiten en voeren indien nodig herstelwerkzaamheden uit aan krassen, waardoor de ruiten weer als nieuw worden.

Reparatie van lakschade en steenslag

Na het wassen van uw auto controleren wij uw auto nogmaals op beschadigingen van de lak. Vervolgens verwijderen we voorzichtig vuil van de lak met een speciale reinigingsklei op basis van mineralen. Vervolgens gebruiken we een poetsmiddel om krassen te verwijderen en weer een fijner en gladder oppervlak te creëren. Dit poetsmiddel bevat “zware” poetsoliën, die de laklaag conserveren en voeden. De herstelde laklaag wordt vervolgens beschermd met een laag premium wax op carnaubabasis.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes veroorzaakt door bijv. parkeerschade, hagelschade of transportschade, waarbij geen lakschade aanwezig is, kunnen wij herstellen zonder dat de plek moet worden overgespoten. Met een speciale lamp en speciaal gereedschap wordt het deukje nauwkeurig teruggebracht in de oorspronkelijke vorm. Dit is een uiterst milieuvriendelijke methode waarbij geen kleurverschil optreedt. Bovendien levert het een kostenbesparing op van zo’n 70 procent ten opzichte van traditionele uitdeukmethoden.

Spot repairs

Middels spot repair, het bijwerken van kleine lakschades, herstellen wij snel en onzichtbaar kleine lakschades op meegespoten bumpers, spiegels en stootlijsten.

Back to top