Polijsten van koplampen

Koplampen hebben net als de lak veel te lijden van het in weer en wind op de weg zijn. De meeste koplampen zijn tegenwoordig van kunststof dat is behandeld met een beschermende coating. Deze coating verweert en verkleurt na verloop van tijd onder invloed van uv-straling en vuil. De hitte van de halogeenlampen versnelt dit proces. De koplampen worden dof en de lichtopbrengst is minder – niet mooi en niet veilig. Wij verwijderen de oude coating, polijsten de lamp en brengen een nieuwe uv-bestendige coating aan. Zo kunt u weer veilig de weg op.

Lakverzegeling voor boten, caravans, motoren, trailers en villa’s

Elke dag weer heeft uw lak te leiden. Zure regen, uv-straling, strooizout, zeewater, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de kwaliteit van de lak achteruitgaat. Tijdens verzegeling wordt een beschermlaag op de lak aangebracht, die er langdurig voor zorgt dat de kleur niet vervaagt en de glans behouden blijft.
Uw boot, caravan, motor, trailer of villa is langdurig beschermd en daarnaast makkelijker te reinigen, doordat vuil geen kans krijgt zich te hechten aan lak en velgen.

Back to top