Duurzame lakbescherming

Behoudt de kleur en glans van uw voertuig De duurzame ProTech® Monte-Carlo behandeling kan worden toegepast op ieder gelakt oppervlak van uw auto, of het nu de carrosserie of de velgen betreft. Dit door ProTech® Monte-Carlo uitgevonden product maakt gebruik van de natuurlijke structuur van de lak en laat een gesloten beschermlaag achter waardoor de lak blijvend wordt beschermd.
Dit uiterst nauwkeurige proces wordt uitsluitend door ProTech® gecertificeerde technici toegepast. Deze technici werken onder optimale omstandigheden, zonder stof en met een speciale verlichting waardoor geen enkel detail aan het oog ontsnapt en iedere oneffenheid van uw auto gezien wordt. Op die manier krijgt iedere detail van uw auto de behandeling die nodig is, met de hoogste kwaliteit van afwerking tot gevolg.

Transparante beschermfolie

De ultieme bescherming van de carrosserie tegen steenslag en beschadiging door insecten wordt geboden door het aanbrengen van een transparante beschermfolie.
De folie die wij aanbieden, is een zeer hoogwaardige, zelfherstellende transparante folie die meer dan 150 micron dik is. Deze folie kan aangebracht worden op de meest gevoelige delen van uw auto: motorkap, voor-schermen, dorpels, koplampen, bumpers, buitenspiegels etc.
Deze behandeling is perfect te combineren met de duurzame ProTech® lakbescherming.

Interieur behandeling

Verbeterde bestendigheid tegen veroudering. Een lederen interieur is fantastich en geeft een luxe uitstraling. Het zijn echter ook de meest kwetsbare oppervlakken en het is belangrijk om ze te behandelen met alle delicatesse en zorg die zij verdienen. Er wordt eerst een reinigende balsem met een neutrale pH-waarde aangebracht, gevolgd door een voedend verzorgings-product. Dit laatste product voedt het leder grondig en laat het ademen, zodat ieder risico van latere uitdroging en het ontstaan van scheurtjes vermeden wordt.

Lak-correctie

Wij weten nauwgezet en efficiënt oneffenheden te verwijderen, beschadigingen weg te polijsten en alle gelakte oppervlakken weer hun oorspronkelijke glans terug te geven.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lakcorrectie garanderen onze experts het beste resultaat voor uw auto.
Alvorens te beginnen, analyseren wij alle uit te voeren werkzaamheden en het resultaat dat u van ons verwacht. Wij geven u aan welke onvolkomenheden niet behandeld kunnen worden en welke schades hersteld en opnieuw gespoten dienen te worden. U kunt dat bij een reparateur van uw keuze laten uitvoeren of het aan ons toevertrouwen. Wij werken samen met geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige schadeherstel bedrijven.

Premium wassen

Door uw auto in een van onze Spa for cars te laten wassen, krijgt u deze weer perfect schoon en als nieuw terug. Deze behandeling vraagt om kennis en aandacht, waarbij de specifieke kenmerken van de verschillende oppervlakken gerespecteerd worden. Om die reden wordt iedere wasbeurt uitgevoerd door vakbekwame, door ProTech® Monte-Carlo gecertificeerde specialisten, die de juiste producten, het juiste materiaal en de beste processen toepassen. Door dit strikte beleid zijn wij in staat om met een gerust hart de meest zeldzame en kwetsbare voertuigen onder handen te nemen.

Back to top